Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.

Přejít na obsah
Skromné jídlo
Hledat Přihlášení Nákupní košík

Přihlášení k vašemu účtu

Nemůžete vyplnit toto pole
Nová registraceZapomenuté heslo
  • Kuchařka Skromné jídlo
  • Další kuchařky od Hanky
  • Podcasty - Potraviny
  • Kontakty
  • Kuchařka
  • Přihlášení
Více
Domů / Kontakty

Kontakty

info@skromnejidlo.czOdpovíme do 24h
www.skromnejidlo.cz

Fakturační údaje: Plethora, s.r.o.
Komunardů 1127/51
Praha 17000

Kontaktujte nás

Máte nějaké otázky? Zodpovíme je. Prosíme o pečlivé vyplnění kontaktních údajů.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Zápatí

  • VOP
  • GDPR
  • Kontakty

Instagram

I ve vedru se dá dobře jíst a neusmažit se v kuchyni. Má to jen pár pravidel: - sbohem pečení v troubě a dlouhé dušení -... Proč se dá parmazán počítat do skromné kuchyně? Typicky to dobře vychází u jídel z několika málo surovin (kupř. špagety s... Čočka zapečená se zeleninou, žampióny a brambory➡️➡️➡️ Na rovinu: už teď se těším, až příště zkusím i variantu s... Vysvětlivky: Řepkový olej jsem si vybrala kvůli dobrému poměru „nasycené - nenasycené“, ale žádný tuk není úplně bez... Co máte v lednici?, ptá se mě teď dost lidí…a tak jsem se rozhodla o tom natočit krátký seriál. Mám tam levné věci, ale... Receptů na jižanskou jambalayu je jak máku, ale základ mají všechny společný ➡️ 1. hlavní protein (kuře nebo krevety) je...
Sledovat na Instagramu

Sledujte nás na Instagramu

Copyright 2025 Skromné jídlo. Všechna práva vyhrazena. ShoptetVytvořil Shoptet